www.creacrola.nl

Kussens voor kinderen & dieren
Gasten-/handdoek, minizakjes kussensloop
Wie wint de slingers op de Fancy fair?

Goed doel

Januari 2014: Kika Stichting Kinderen Kankervrij
De opbrengsten gaan naar onderzoeken in 7 academische centra waar kinderen met kanker onder behandeling zijn. Doel van deze onderzoeken is om de genezingskans versneld te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren.
December 2013: Stichting Jarige Job
Dit jaar doneer ik een centje aan Stichting Jarige Job.
Een slinger bij mij bestellen is een luxe-cadeau, echter kunnen ruim 60.000 kinderen in Nederland hun verjaardag niet vieren. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.
Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

April 2012: Fancy fair school
Op 21 april 2012 wordt een Fancy Fair gehouden voor obs De Kring. Het ingezamelde geld komt ten goede aan speeltoestellen voor de kinderen. Een aantal artikelen stel ik hiervoor beschikbaar.

December 2011: donatie naai-en breiatelier in Zambia Spulletjes naaien is voor mij een erg fijne hobby, een leuke invulling van mijn dag, waar ik heel veel plezier in heb. Toch zijn er vrouwen op de wereld die zich amper zo'n hobby kunnen permitteren, laat staan zichzelf kunnen onderhouden. Om die mensen een beetje te kunnen helpen, reserveer ik van elk opdrachtje dat ik krijg een gedeelte voor een naai-en breiatelier in Zambia. Dit is geen druppel op een hete plaat, maar een kaarsje waar vele andere kaarsjes mee aangestoken zouden kunnen worden... www.kerkinactie.nl