www.creacrola.nl

Thanx x
Graag gedaan!

Reacties

Leuk idee Carola. Ik doe mee! Ik koop 2 etui'tjes van je, zodat je het geld aan de Filipijnen schenkt!
Christine

De juf vond de dubbele jarigslinger hartstikke leuk om in de klas te hangen. Mijn dochter helemaal blij dat de juf zo reageerde want ZIJ brengt de slinger mee! Ze mag hem straks zelf geven. Dat autootje voor de jongens en dat brandweermannetje en voor de meisjes dat theepotje en dat roze pluizebolletje. Ze is de eerstvolgende die jarig is, dus hangt ze de slinger bij haar op dat is wel zo leuk!!
Joella

Helemaal leuk dat ik de Aap Noot Mies-etui cadeau kreeg van een moeder bij het afscheid in de klas! Hij is al ingericht voor het volgende seizoen! Past leuk bij mijn aap Noot Mies-tas!
juf Wini

Oh wat leuk allemaal je spulletjes die je maakt/verzint!! Ik vind jouw klein ondernemerschap groots! En dat je voor school zoveel uren van je vrije tijd geeft om ze handwerkles te geven. Super!
Christine

De slinger van Michelle daar ben ik dan echt verliefd op geworden en mijn dochter ook die zit nu naast me naar je foto te kijken! Die kleur roze oh en die fotootjes, dat hartje en om die foto dat leuke tekstlint. Hij is weer heel anders dan de andere!! Kan niet wachten om hem te geven!!!!! Erg bedankt
Yulia
Het mini-slingertje is super leuk geworden. Als ze straks jarig is, dan maak ik een foto met het slingertje op haar keukentje, bedankt
Nancy

Hai Carola!
Ja, ze zijn aangekomen! Heel mooi met de naam van de juffen erop. Super bedankt voor het afscheidscadeautje van de juffen!
Renske

Helemaal leuk mijn AapNootMies-verzorgingstas! Bedankt! Mooi weer en ...gaan!
Marloes

Hoi Carola
O, de tas met het paardeborduursel is in het echt nog veel mooier dan op de foto, ik ben er zo blij mee en ben hem gelijk gaan gebruiken!! Succes op de beurs!! met deze mooie spulletjes zal dat best gaan.
Groetjes, Geertje

Hoi Carola
WAUW, de herinneringsvlinder is helemaal super!! En wat leuk dat het veertje nog in mama’s jas zat, mijn zus is helemaal van de tekens, dus ze zal dit zeker ook zo zien. We hebben het de dag dat ze overleed nog over gehad om een teken af te spreken….. en je gelooft het niet, mijn zoon gaat nu net naar buiten om een veertje te pakken die hij uit de lucht ziet vallen, nou zeg… ??!!
Mijn zus was erg geëmotioneerd van dit herinneringscadeau aan onze moeder, vond het erg bijzonder! Cadeautje was zeer geslaagd! Het is iets om trots op te zijn!!
Eef

Super dat je van het restant van de gordijnstof met een nieuw stofje nog een dekbedhoes kon maken, bedankt!
Groetjes Monique

Hoi Carola! De vlag is vorige week nog bezorgd. We vinden 'm erg leuk geworden. En natuurlijk mag 'm op je site zetten. Wie weet worden dan nog wel meer kindjes verrast met zo'n creatief cadeau :-)
Hoi hoi
Ik vind hem zo gaaf. Ik hang de slinger mooi in het kamertje waar mijn kleinzoon altijd slaapt als hij bij ons is. Super bedankt, ik vind hem echt geweldig!
Groet Carla

Nou meid ik weet het zeker... engelen bestaan!!! Wat heb je dat geweldig gedaan!!! Je bent echt een kanjer. Met de uiltjes gaat het prima hoor. Mijn pa vond het helemaal geweldig en koos gelijk de spijkeruitvoering, mijn schoonzus de andere bruine versie. Vooral de stukjes keukenrol die nog in haar jaszak zaten en je achterop in het zakje weer had gedaan en het muntje voor het karretje riepen warme herinneringen op. Mijn zoontje heeft voor ons een systeem bedacht: de eerste 2 weken mag ik hem naast bed en daarna gaat hij iedere avond een lootje trekken met 1 van onze namen erop en die mag dan de uil een nachtje hebben. Hij vindt hem ook helemaal leuk. Ik vond van de week nog een foto van mijn moedertje dat ze die lichte jas aan had. Grappig hé? Je bent echt een kanjer en ik hoop dat je nog heel veel mensen blij gaat maken met zo een geweldige knuffel! Super bedankt namens ons allemaal en iedereen die het horen wil, geef ik de website door!!! Groetjes Astrid

Hallo Carola,
Vandaag het etuitje in goede orde ontvangen. Dank! Leuk voor met carnaval. Handig voor een paar duiten, zakdoek, huissleutel.
Met vriendelijke groeten, Yvonne

Hallo,
Ik heb ze ontvangen. Ze zijn echt super leuk! En bedankt voor de pennen en papiertjes die erbij zaten. De tasjes voor Dean, Mara en Neve worden voor de crèche gebruikt en voor als we op visite gaan om kleurboek en zo in te doen. Als ik nog eens iets nodig heb dan vraag ik jou gewoon weer!
Groetjes, Claudia

Hoi Carola!
Wat een mooi resultaat! Lotte is vast trots als de vlag wappert! We vinden 'm erg leuk geworden.
En natuurlijk mag 'm op je site zetten. Wie weet worden dan nog wel meer kindjes verrast met zo'n creatief cadeau.
Groetjes Loes

Hoi Carola,
Bedankt de naamslinger was snel in huis, net voordat ik op kraamvisite ging! Ook deze was weer erg mooi!!
Groetjes Bernadette

‘Aapje is goed uit de narcose gekomen, heeft half uurtje op de uitslaapkamer gelegen en kan alles weer zien na zijn staaroperatie. Hij haalt weer streken uit rondom mijn naaimachine. Hij is goed uitgerust, niet misselijk en mag naar huis!’
Geweldig hoor, helemaal super. Wat zal hij blij zijn dat hij weer de wereld met heldere ogen in kan kijken. Je bent een kanjer zeker weten,
Willemijn

Naast twee WildBreiPalen worden twee gewone palen in Hellevoetsluis nu ook twee WildNaaiPalen ter stimulans om te gaan handwerken en creatief te zijn met stofjes en de wereld buiten tevens een beetje op te vrolijken.
- Geweldig! Els
- Leuk Carola! Sandra
- ‘Cool’, aldus Lot! Karin
- Leuk, Annemarie

Ik stuitte op je leuke website, met je super mooie creaties! Nu krijgen ze een dochter na twee zoons, vandaar dat de roze slinger leuk is. De ouders van Evy waren er erg blij mee, bedankt nogmaals, hij was op tijd voor het kraambezoek!
Groetjes Bernadette

Hoi!
De slingers zijn heel leuk geworden, we oogsten er veel lof mee! Bedankt!
Groetjes, Helen

Ziet er heeeel leuk uit! Dank je wel! Bij het geven van de herinneringstas met het borduurwerk van mijn moeder was mijn zus wel ontroerd, haar dochters ook. Cadeautje geslaagd!
gr. Ciska

De slinger ziet er weer geweldig uit. De slinger is zooooooleuk weer, echt waar Yuul van houdt. In het ECHT is het nog mooier dan op de foto!! Die schattige boeddaatjes eraan waar ze zo van houdt en die kleur precies passend in haar kamer, ja, hé, was weer verrassend anders geworden, leuk hoor.
Bedankt Ing

De kussens zijn leuk geworden, leuk cadeau voor mijn tante. Leuk dat het stipje van Willy een kattenkopje is en bij Lopke aan de achterkant een 80 staat... ZOOOO leuk. Bedankt

Wat een mooi stukje in de krant over je hobby en nu je werk. We hopen dat veel mensen het zien, want het is een mooi idee, fijne verjaardag,
Adri en Jan

Het kussen is leuk met zo’n golfrandje, mooie tekst erop: Carpe Diem! Mooi cadeau voor als ze naar het ziekhuis gaat!
Emy

Wat een leuke combinaties TasjeInEenTasjes! Sophia

Eén basis al je TasjesInEenTasjes, maar zo verschillend; heel leuk! Carientje

Goedendag,
Ik heb de slinger netjes op tijd ontvangen! Heel hartelijk dank ervoor. Ik ben er echt blij mee en mijn zoontje denkt dat hij bijna jarig is nu de slinger hangt! ik zal van de week even een fotootje mailen. Blauw is prima. Ik dacht eerst wel toen ik m openmaakte, hé dat is geen grijs, maar eenmaal hangende is blauw prima!
Nogmaals bedankt
Nicolette

hoi, zag je artikel in het AD van je herinneringsknuffels via Marianne...tranen schieten me in de ogen...en dat komt helemaal niet uit want moet zo voor mn werk stagebezoek doen... Mijn moeder is al bijna 11 jr geleden overleden.Ik heb nog wat kleding bewaard in mijn hartendoos voor haar.. en ze hield zelf ook nog van knuffels… Ik ga je vragen..., groet José en dank voor dit mooie idee.

Hoi Carola,
Ik heb de AapNootMies-tas zaterdag aan haar gegeven. Ze vond de tas heel erg leuk. Echt een succes, dat verjaardagscadeau! Bedankt voor je info over de je website en veel succes met de creaworkshops!
Groetjes, Conny

Hoi Carola,
Vanmiddag het pakje ontvangen, heeeel erg bedankt! Het zat zo leuk ingepakt, het was echt een cadeautje! En de vlaggetjes zijn helemaal goed, echt onwijs bedankt! Ik zal reclame voor je maken!!!
Groeten, Arenda
P.S. er komt een foto aan, hoor! Maar dat kan nog even duren.

CreaCrola BY TWINS ´Spijkerbroeken die vanaf vandaag door het leven mee mogen wandelen als tasjes!
/Ze zijn weer leuk! Mathilda -Ze zijn leuk geworden zeg! Ik gooi nooooooooooit meer een jeans weg..., San
- Yeah! Recycle! Sophia
-Leuk! Carien. Ingrid, San, Maria, Mary, Irma, Elize

Artikel herinneringsknuffels AD: ‘Knuffel verzacht gemis’
- Vind het een heel goed idee. Bianca
- Ik bladerde vanochtend bij mijn ouders het AD door en daar stond ze hoor! Leuk stuk! Laura
- Zit ik de krant te lezen, komt Carola ineens voorbij, leuk stuk hoor! Angelique
- Carola, wat een goed intitiatief en wat een mooi artikel in het AD!! Truus
- Leuk in de krant! Marlies
- Wat een geweldig idee! Frans dR
- Carola, wat goed! Sophia
- Wat goed van jou!! Brenda V
- Erg mooi Carola!!! Sandra M
- Mooi Carola! Yvonne
- Ja, leuk stukje en leuke foto! Ik heb speciaal het AD gekocht! Mijn vriendin is een bekende BH'r!!!! Sandra B
- Wat een mooi stukje in de krant AD, succes, Atie
- Wat goed dat je in de krant staat, ik heb gezien dat je dit doet, heel erg goed CreaCrola en als je bekend wordt kan ik zeggen ‘ik heb bij haar in de klas gezeten’!!! Ing
- Leuk stukje zeg... harsttikke goed!! Bertien
- Ha Carol, wat een mooi stukje in de krant. Pakkend! En een mooie foto van je! Mariek xx
- Wat een mooi stukje in het AD, ik heb het gelezen! Erica
-Ik las in Voorne Putten van 7-11-2012 een heel leuk artikel over jou en wil je een compliment geven over al je activiteiten. Hanky
- Leuk! Ingrid S, Melanie, Carla B, Ellen, Vera, Jacqy, Ingrid Kr, Astrid, Sandra, Truus, Karin, Brenda O, Wilma, Kroko, Caroline, Monique Brui, Hedi, Esther, Manon B, José, Elize, Renate, Monique Broe. Jessica, Denise, Edith, Raymond, Jeannet, Karin, Vera, Laura.

Hoi Carol
Super bedankt voor mijn tasje!
Marieke

Beste Carola,
De slingers zijn super mooi geworden, ons dochtertje wist niet wat ze zag toen ze s-morgens de kamer binnenkwam, het zag er gezellig uit. Dank je wel namens ons allemaal.
Groeten Angela en de rest van familie

Hoi Carola,
We hebben de slinger voor onze tweeling ontvangen! We kregen hem donderdag en we zijn woensdagavond vanuit het ziekenhuis naar huis gereden met onze prachtige meiden! Dus het was allemaal geweldig op tijd! Heel erg bedankt voor je snelle en mooie werk. Fantastisch! We zijn er heel blij mee!
Veel liefs, Marlon en Ilja (paps en mams) en Romy en Mila

Wat zijn ze geweldig geworden de kussenhoezen voor mijn tante’s 80-jarige verjaardag! Die bloemetjes erbij, ik zal deze foto gelijk aan haar schoondochter laten zien!!!
Bedankt! Ing

Goedemiddag Carola,
Ik heb de tas met de foto’s van mijn poezen net in goede staat ontvangen. Hij is hartstikke leuk geworden!! Gisteren toen ik terug kwam van boodschappen doen, lag er een briefje van de postbode. Dus als ik gisteren thuis was geweest, had ik de tas gisteren al gehad!!
Bedankt voor het snelle maken!! Ik bewaar je website adres, voor als ik nog eens iets wil hebben.
Groetjes Angelique

Tjee, wat een talent! Wat is de kussensloop leuk geworden, je hebt gouden handjes! Joëlla vond haar kussensloop en slinger helemaal leuk!
Ing

Hallo, ik heb de slinger net ontvangen. Het is super mooi geworden. Dank u. Ben er heel blij mee.
Groetjes Simone

Hoi Carola,
De slinger ziet er echt goed uit. Heel gaaf. Ik verwacht niet dat ze 'm op internet ziet maar dan zal je net zien. Zou je misschien kunnen wachten tot we op vakantie zijn?
Ik zal een foto maken (ik stuur naar ons vakantieadres op en hij wordt daar voor me opgehangen), dan kun je die eventueel ook gebruiken voor je website.
Alvast super bedankt.
Groet Peter

Ik heb de slinger gehaald en hij is zooooooooooooo mooi! Dat vlindertje op het hoekje, die foto van haar erop en de hartjes als stippies op de e!! Ik heb de slinger nog even geshowd bij haar sportles, heel snel, want als ze de zaal ineens uit komt .....ze weet van niets! Nog even 3 weken wachten! Enneh.. ze kennen je al hoor, ze vroegen of CreaCrola het had gemaakt, hihiihi Je bent geweldig goed! Ik wil haar gezichtje echt zien als ie hangt xxxxx bedankt

Hallo
We hebben de slinger otvangen, is erg mooi geworden. Wij zijn er hartstikke blij mee en nog super bedankt voor de snelle service!!!
Groeten, Patrick, Ilona en Laura

Hoi Carola,
Ik vind hem prachtig! Dankjewel dat je de tas zo snel hebt willen maken. Ik weet zeker dat m'n vriendin er ontzettend blij mee zal zijn. Ze spaart alles van Aap Noot Mies! Zie je zaterdag en ik zal het geld meenemen. Erg bedankt , lief van je!
Groetjes, Conny

Hallo Carola,
Ik heb de slinger gezien, wat leuk!!!!! Wat geweldig dat koppie van haar erop, leuke kleur!!! Thanks WEEEER! Groetjes,
Ingrid

Hallo, ik heb de geboorteslinger net ontvangen. Het is super mooi geworden. Dank u. Ben er heel blij mee.
Groetjes Simone

Hoi Carola Hoe is het?? Hier alles zo zijn gangetje... Onze mannen zijn ondertussen al weer ruim een jaar oud (1 jaar en 4 maandjes), maar zijn er nog zeker niet minder schattig op geworden. Ze zijn super ondeugend, lief, schattig, mooi en we zijn vreeeeeeselijk gek op ze. We hopen in de toekomst nog een chocolate beebie Britje erbij te krijgen, maar dat komt nog wel.
Jouw kleedje is al redelijk wat keren gewassen en meegesleept en van plaats verwisseld, maar het is nog steeds een heel fijn kleedje en ik wil je de volgende foto's niet onthouden!!!
Voor de duidelijkheid...Gijsje is de blauwe en Bram is de lilac. Op de plank gaan ze keurig bij hun naam liggen whahaha (echt toeval, maar toch...hihi)
Groetjes, Carola

Halle Carola,
Geweldig, hartelijk bedankt voor het leuke lakentje met de naam van mijn kleinzoon. Leuk als hij straks komt logeren. TOP!
vrg Atie

Ik heb de cowboybag ontvangen, heel mooi dat je hem kon maken. Ik doe er nog wat studs op en klaar is Kees.
Bedankt Nannie

Goedenavond vanuit Drenthe, waar wij nog op vakantie zijn. Heel leuk tasje geworden en ook mooi op tijd als verrassing afgegeven bij mijn dochter, ontzettend bedankt daarvoor! Zeker 's nachts doorgewerkt (haha). Ik ben binnenkort weer in Hellevoet dan breng ik het geld bij je in de brievenbus. Nogmaals dank voor de snelle reactie.
vr gr Maureen

Hallo Carola,
We hebben vorige week de slinger aan Sarah gegeven. Zij en alle visite waren wildenthousiast over je slinger! Zo leuk, hij hangt in haar kamer.
Bedankt nogmaals,
Ing

Hoi croli,
Wanneer kan ik het babybolero’tje voor het trouwen ophalen en wat ben ik je verschuldigd?
Je hebt wel snel gewerkt zeg!
San

Lieve ouders van groep 8a,
Nog één keer worden jullie ‘ouders van 8a’ genoemd, want eigenlijk is dat nu voorbij. Een afsluiting van een bijzondere periode die Wini en ik als warm en energie gevend hebben ervaren. En dan tot slot het lied wat jullie voor ons hebben gezongen en geschreven. Wat een onvergetelijke ervaring, het zal ons de rest van ons leven bij blijven. Vandaar deze mail om jullie vanuit ons hart nog één keer DANK JE WEL te zeggen!
Wij wensen jullie en jullie kinderen alle goeds toe en hopen uiteraard nog een tijdje jullie kinderen te kunnen volgen bij hun nieuwe uitdaging het voortgezet onderwijs. Gisteren na de laatste les konden we de vloer van ons lokaal dweilen zonder water, er lagen genoeg afscheidstranen van de kinderen.......!
De plannen voor een reünie zijn al gemaakt, Wini en ik zien uit naar een barbecue volgend jaar na hun eerste brugklasjaar!
Het tasje is echt beeldig, we zijn er heel erg blij mee en dat schattige geldtasje erin! Allemaal zulke verwennerij. Heel erg bedankt nog voor de mooie slinger voor de klas en het ABC op de barbecue was ook zo lief van de kids, we waren erg ontroerend, het was erg persoonlijk.
Voor iedereen een heerlijke vakantie.
Liefs en groeten, Wini en Ciska

Carool, wat heb je geweldig werk geleverd, helemaal leuk! Lot is er helemaal gelukkig mee en vriendinnetje morgen op haar verjaarsfeest ongetwijfeld ook! Thanks voor de snelle service enne... nu echt gaan proberen om van de vakantie te genieten hé?
xx Karin

Wat een leuk TasjeInEenTasje, heel gaaf met die hondjesstof!!
Mandy

Leuk hoor met die bloemetjes met mijn tasje
Bedankt Liselotte

Hoi Carola,
Wauw, dat heb je mooi gedaan. Het konijn gaat overal mee naartoe, behalve school dan. Ligt bij haar onder de dekens gaat mee naar de supermarkt. Ja, ze is er heel blij mee en ontdekt er steeds weer wat bijzonders aan. Zoals het zakje aan de blouse op zijn lijfje die ook echt nog open kan. Hi, hi!
Bedankt, Anika

Heel erg bedankt voor het zelfgemaakte cadeautje voor ons klassefeestje, erg leuk tasje!
Jaimy en Samuel

Super leuk is het tasje! Ze was erg blij met haar cadeautje! Ze ging m gelijk ïnrichten.
Nogmaals bedankt en een knuf van mij!
Xx Marieke

Hoi Carola
Bedankt voor het leuke tasje, ben er erg blij mee. Ik moest erg lachen om de pleisters in de smiley enzo…! Echt weer een CreaCrola-gedachte geweest!
Wini

Bedankt voor het zelfgemaakte tasje, erg leuke details erin!
Ciska

Hoi Carola,
Ik heb hem vandaag bij de post ontvangen! Super, dat hij op tijd was voor haar eerste turnles. Dank je wel! Hij is erg leuk!
Groetjes, Sabine

Erg leuk mijn tas, hoe kreeg je dat voor elkaar met de foto van mij en Loewie erop gemaakt?? Apart! Erg bedankt! Lies

Ha Carol,
Ze staan echt geweldig, zo leuk!!! Nogmaals bedankt hé voor het meedenken en je advies? Ben er echt heel blij mee!
Dikke kus, Marieke

Beste Carola,
De slinger is net gearriveerd en hij ziet er prachtig uit. En past mooi tussen ons voor het raam. Dank je wel voor jouw advies en het snelle naaiwerk!
Groeten, Assia

Hallo Carol,
Wat ben je weer SNEL!!! En wat is ie WEEEEEEER leuk. Ik val in herhaling maar deze is zo weer leuk...Heb hem net aan mijn dochter laten zien, zij vond hem ook echt iets voor Romée. Deze slinger past echt bij dit meisje! Zo goed! Heel erg bedankt voor