www.creacrola.nl

Aan de slag voor u?
Uw idee op mijn prikbord?
Druk druk druk

CC aan 't werk

Een opdrachtje voor u maken
Naast mijn drukke gezinsleven, sport, vrijwilligerswerk, etc. maak ik veel spulletjes voor m'n dochter, mezelf en cadeautjes voor verjaardagen. Ik vind het ook leuk af en toe eens iets voor u te maken. Heeft u een wens, dan kunt u mij altijd mailen.

Bereikbaarheid
U kunt mij telefonisch benaderen of mailen. Ik vind het fijn als u mij mailt, dan zijn uw wensen en mijn tips altijd even terug te lezen voor beiden. Mails probeer ik zo spoedig mogelijk te beanwoorden. Omdat computers wel eens crashen, noteer ik graag uw adres/telefoongegevens bij uw opdrachtje.

Creatie naar uw wens
Uw artikel maak ik niet alleen, dat doe ik samen met u. In nauw overleg met u werk ik uw idee uit. Ik zal u mijn ideeλn en eventuele stofsuggesties mailen.

Een voor u persoonlijk gemaakt artikel zal uniek zijn, er is er maar ιιn van! U draagt en woont zoals u bent. Een artikel geheel passend bij uw karakter.

Vooruitbetaling
Zodra u enthousiast bent over de uitvoering van het voor u te maken artikel, kunt u het bedrag dat u van mij verneemt, incl. verzendkosten, vooruit storten op mijn rekening.
– Rekeningnummer ING (voorheen Postbank) 5007411
– Ten name van: Kern/Kern-Voogt te Hellevoetsluis
– Onder vermelding van: ‘(ik geef u de naam van uw artikel op)’
Buitenland? Bank IBAN: NL13INGB0005007411 Bank BIC: INGBNL2A.
Ontvangst van uw centjes? Betaling van ING naar ING voor 22.00 uur is direct zichtbaar op mijn rekening, van andere banken is dit een dag later. Betaling rond het weekend zijn maandag pas te checken.

Wanneer ga ik aan de slag voor u?
Opdrachtjes plan ik op volgorde van ontvangst van alle betalingen in. Zodra ik uw betaling ontvangen heb, is uw opdrachtje voor mij definitief en plan ik uw opdrachtje zo spoedig mogelijk in. U hoort van mij wanneer ik voor u aan de slag ga.
Natuurlijk hou ik er in mijn agenda rekening mee indien u het voor een bepaalde datum nodig hebt. Indien uw betaling op tijd is en ik die gelegenheid heb, zal ik dit zeker voor u proberen te realiseren.

Klaar is Kees
Omdat ik besef dat niet alleen IK maar ook U benieuwd bent naar het resultaat van ONS idee, zal ik u op de dag dat ik u beloofd heb uw artikel klaar te hebben, een foto met het resultaat van mijn creatieve uitspatting mailen. Ik zal het u die dag ook toezenden.

Verzenden/afhalen
De prijs van het artikel is exclusief verzendkosten. Indien het verzenden van twee artikelen apart goedkoper is, overleg ik dit met u. Indien u uw post verzekerd wilt sturen kan dat, CreaCrola is niet aansprakelijk van door TNT zoekgeraakte poststukken. U kunt dit zelf aangeven.
- Brievenbuspost TNT: post kan door brievenbus, maximum formaat: 26,5 x 38 x 3,2 cm, maximum gewicht: 2 kilo, maximum prijs: € 3,60 (onverzekerd) of € 7,- (verzekerd ).
- Pakketpost TNT binnen Nederland: 0-10 kg: € 6,75 (onverzekerd) of € 8,05 (verzekerd). Indien u wilt kan ik u de code Track and Trace doorgeven, zodat u het pakje kunt traceren tot het moment van bezorging bij u.
- Pakketpost buitenland: tot 2 kilo € 8,69, 2 kilo € 13 (onverzekerd) of 2 kilo € 14,30 (verzekerd)
U kunt uw artikel natuurlijk op afspraak ook afhalen.

Ontvangst artikel
Ik zou het fijn vinden van u te vernemen dat u het artikel ontvangen heeft en hoe u/uw kindje het vindt? Indien u het goed vindt zal ik uw reactie met vermelding van alleen uw voornaam in mijn gastenboek plaatsen.
Het spreekt voor zich dat sommige artikelen zoals slingers niet wasbaar zijn i.v.m. de tierelantijntjes. Indien u bijvoorbeeld kussenhoezen wast, is mijn advies - zoals gebruikelijk - het op een lage temperatuur (ca 30gr) en binnenstebuiten te wassen. Op de stof kan geen garantie gegeven worden.

Time-out
Tijdens alle kindervakanties heb ik een time-out, dan gaat de stekker even uit mn computer en naaimachine. Na de vakantie zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensje uit te kunnen voeren!


Heeft u nog vragen, een bijzonder idee of een berichtje? Mail me gerust: creacrola@gmail.com